Nyheter

Energi och Välstånd

Det är väl känt att tillgång till säker och billig energi är en viktig förutsättning för att lyfta ett land från fattigdom till välstånd. Sverige hade ett av världens mest effektiva och miljövänliga elektriska energisystem. Det har varit en viktig förutsättning för skapandet av vårt välstånd. Nu har Socialdemokraterna och Miljöpartiet raserat väsentliga delar av […]

läs mer

Flygbladsutdelning på torget

Fredag den 1 juni hade vi glädjen att möta väljarna på torget i Vallentuna Centrum. Vi delade ut flygblad och svarade på frågor från väljarna. Vädret var på vår sida. En riktigt lyckad dag.

läs mer

Nu vänder det

  Vi konstaterar med glädje att det börjar blåsa nya vindar i svensk politik. Den senaste mätningen visar att även ett relativt nytt parti kan nå toppen, förutsatt att det har en politik som väljarna uppskattar. Vi tackar alla medborgare som har kommit till insikt om att svensk politik behöver nya ledare. Det gamla gardet […]

läs mer

Läs SD-Vallentunas valmanifest

Vill du veta vad SD-Vallentuna står för i olika politiska frågor? Då ska du läsa vårt valmanifest. Klicka på länken nedan. Valmanifest-2022-SD-Vallentuna-Final (1)

läs mer

Dina SD-kandidater till valet i Vallentuna

Här kan du se vilka personer som ställer upp för SD-Vallentuna i valet den 11 september 2022. Kanske hittar du någon bekant. Om det är någon av kandidaterna som du gärna vill ha att representera dig i kommunen kan du kryssa för det namnet.

läs mer